logo
Social Links
Ahmed Larouz | Doe mee met Scoren voor Marokko
233
post-template-default,single,single-post,postid-233,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Doe mee met Scoren voor Marokko

Doe mee met Scoren voor Marokko

Niet iedereen kan altijd en overal spelen. Soms zijn er geen sportvelden waarop je kunt voetballen of geen bal om tegen te schoppen. Soms heb je geen vriendjes tegen wie je het kunt opnemen of mag je niet van je ouders. Omdat je moet werken en er geen tijd over is om te spelen. En dat terwijl sport heel erg belangrijk voor je is en je er heel erg veel van kunt leren. Het is natuurlijk goed voor je gezondheid, om fit te zijn, maar ook om je energie kwijt te kunnen en om even aan iets anders te denken dan school of ouders. En natuurlijk om te leren wat het betekent om samen te spelen, om te delen, om te winnen en te verliezen.

Het Marokko Fonds wil dat alle kinderen in Marokko kunnen sporten en zamelt daarom geld in voor sportprojecten. Jij kunt ons daar bij helpen door mee te voetballen met Scoren voor Marokko en geld in te zamelen voor een sportfonds voor Marokko.

Afellay

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.