logo
Social Links
Ahmed Larouz | Opening The Red Sun Marrakech
427
post-template-default,single,single-post,postid-427,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Opening The Red Sun Marrakech

Opening The Red Sun Marrakech

De eerste buitenlandse vestiging van restaurant The Red Sun gaat op 21 mei in Marrakech, Marokko, van start. Verschillende bekende Nederlanders zijn bij de opening aanwezig.

Wimmy Hu, oprichtster van The Red Sun, opent samen met haar zakelijke partner Hafid Bochhah, de vestiging in Marrakech. Bochhah keert na jarenlang verblijf in Nederland terug naar Marokko waar hij de dagelijkse leiding krijgt over The Red Sun Marrakech.

In Nederland heeft The Red Sun momenteel twee vestigingen in Blaricum en Amsterdam. Eigenaresse Wimmy Hu introduceerde vijf jaar geleden het concept Modern Asian Cuisinie Lounge restaurant. Hu heeft nu gekozen voor uitbreiding van haar horecaconcept naar Marokko om dat een dergelijk horeca-concept daar nog niet bestaat. ‘We serveren gerechten uit de Japanse en Chinese keuken, die met authentieke ingrediënten worden bereid en daar geven we in The Red Sun een moderne twist aan.’

The Red Sun Marrakech biedt plaats aan 350 gasten, verdeeld over twee verdiepingen. De menukaart is uitgebreid met Thaise gerechten.

Bekende Nederlanders
Speciaal voor de opening van de eerste buitenlandse Red Sun-zaak, heeft Hu een vliegtuig geregeld om een gezelschap bekende Nederlanders te vervoeren. Zij behoren tot de vaste gastenkring van The Red Sun in Nederland. BN-ers als René Froger, Najib Amhali, Hind, Nance, John de Mol senior en Jeroen Nieuwenhuize zijn bij de opening van de Marokkaanse Red Sun aanwezig.

dinsdag 10 mei 2011, Bianca Roemaat

 

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.