logo
Social Links
Ahmed Larouz | IsLama’s: suikerfeest 10 sept.
448
post-template-default,single,single-post,postid-448,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

IsLama’s: suikerfeest 10 sept.

IsLama’s: suikerfeest 10 sept.

De IsLama’s nemen je samen met DJ Saif mee in hun Berberse en Arabische avonturen. Met belevenisverhalen in het Arabisch/Berbers en (een beetje) in het Nederlands geschikt voor jong en oud. IsLama’s is een diversiteitsevenement met een boodschap; een humoristische theatershow vol cabaret- en toneelacts die je een onvergetelijke avond bezorgt!

De IsLama’s bestaan uit:

  • Rachid Larouz (cabaretier, acteur & presentator): bekend van o.a. Tv-programma Raymann is Laat & theateroptredens zoals Generatie 1.5 & I believe I can fly. Voor meer informatie over deze shows zie www.rachidlarouz.com.
  • Hakim Traïdia (cabaretier, acteur & schrijver): bekend van o.a. Televisie- en theateroptredens zoals Sesamstraat,RoodkapjeAchmed van Oranje en Hartendief, maar ook bekend van de films WoestijnroosDe OnmachtDe Vloek enDe Poolse Bruid. Verder heeft hij boeken geschreven zoalsBuitenspiegelsFeestverhalen en De Zandkroon.
  • Samir Fighill (aanstormend cabarettalent): bekend van o.a. de Fernaci’s (cabaretgroep) inmiddels aangesloten bij cabaretgroep de BorrelNootjeZ van Watch The BorrelNootjeZ bekend op YouTube (They Rock). Voor Filmpjes zie www.youtube.com.
  • Abdelfattah Ahmed Salah (acteur en cabaretier): bekend van o.a. tv-programma’s en series zoals Shouf Shouf Habibi,Dunya & DesiONMGTSTThe Zone en Coach.
  • Omar Ahaddaf (cabaretier & acteur): bekend van Tv-programma als De Future Stars en theateroptredens zoalsMohamletDe Nieuwe Kleren van de Keizer en Achmed van Oranje.
No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.