logo
Social Links
Ahmed Larouz | Benefit Iftar Somalia
452
post-template-default,single,single-post,postid-452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Benefit Iftar Somalia

Benefit Iftar Somalia

Als gevolg van een heftige discussie op FaceBook heeft een grote groep individuen en partijen besloten hun krachten te bundelen en zich gezamenlijk in te zetten voor de hongersnood die o.a. Somalia teistert. Dit initiatief heeft vorm gekregen in de organisatie van:

IFTAR Benefit voor Somalia, zondag 28 augustus 2011, Rhône Congres & Party Centre, Amsterdam

Meer dan 25% van de Somaliërs kampt met ondervoeding waarmee we van meer dan een noodsituatie kunnen spreken. In de huidige en jaarlijks terugkerend vastenmaand staat de eenheid en samenhorigheid van de mensheid centraal. Een eveneens belangrijk aspect is vrijgevigheid en solidariteit. De IFTAR Benefit bouwt voort op deze gedachtes. Tijdens de avond wordt stilgestaan bij de noodsituatie in Somalia en de problematiek, met als doel de aanwezigen aan te zetten tot het doen van donaties. Tevens betalen de aanwezigen een entreeprijs.

Programma IFTAR Benefit Somalia

Diverse artiesten hebben aangegeven hun bijdrage te leveren aan de avond. Zo zullen o.a. de zanger Kamal Raja, de poete Najiba Abdellaoui en de cabaretgroep de Islama’s met o.a Rachid Larouz, Samir Fighil en Hakim Traïdia de entertainment verzorgen. Daarnaast zullen diverse sprekers zorgen voor een informatieve ondertoon. Aansluitend zal de 28ste vastendag gezamenlijk verbroken worden door het samen nuttigen van een IFTAR maaltijd (IFTAR is de maaltijd die wordt genuttigd om het vasten tijdens de Ramadan te verbreken).

De locatie, de catering en de artiesten leveren kosteloos hun bijdrage waarmee de gehele opbrengst van de IFTAR naar Somalië gaat.

Facebook: http://on.fb.me/pntDPZ

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.