logo
Social Links
Ahmed Larouz | De IsLama’s Comedy Night, 16 oktober 2011, Meervaart Amsterdam
456
post-template-default,single,single-post,postid-456,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

De IsLama’s Comedy Night, 16 oktober 2011, Meervaart Amsterdam

De IsLamas poster

De IsLama’s Comedy Night, 16 oktober 2011, Meervaart Amsterdam

In april dit jaar kon het Nederlandse publiek voor het eerst genieten van een unieke voorstelling van De IsLama’s, een groep getalenteerde artiesten met Marokkaanse roots die belevenisverhalen in het Arabisch/Berbers en een beetje Nederlands vertellen. Vanwege het grote succes en het verzoek om meer, is de voorstelling terug.

Zaterdag 10 september treden de IsLama’s op vanaf 20.00 in de grote zaal van Theater Zuidplein in Rotterdam.

De IsLama’s is een groep die bestaat uit de volgende individuen:

Rachid Larouz (cabaretier, acteur & presentator): bekend van o.a. tv-programma Raymann is Laat & theatershows als I believe I Can Fly en Generatie 1.5.

Hakim Traïdia (cabaretier, acteur & schrijver): bekend van o.a. Sesamstraat, Roodkapje, Achmed van Oranje en Hartendief. Ook is hij bekend van films zoals Woestijnroos en De Poolse Bruid.

Samir Fighil (aanstormend cabarettalent): bekend van o.a. cabaretgroep De Fernaci’s en van het populaire filmpje ‘Partij van de Buitenlanders’ op Youtube.

DJ Saif (bekende internationale DJ), de meest gewaardeerde DJ van Nederland in R&B en Maghreb Style. Hij verzorgde voorprogramma’s van Khaled en Cheb Mami en liet in Marakkech zelfs prins Willem-Alexander en prinses Maxima op zijn beats swingen.

Omar Ahaddaf (cabaretier & acteur): bekend van TV-programma De Future Stars en theateroptredens met Mohamlet, De Nieuwe Kleren van de Keizer en Achmed van Oranje.

Abdelfattah Ahmed Salah (acteur & cabaretier): bekend van o.a. tv-programma’s en series zoals Shouf Shouf Habibi, Dunya & Desi en Coach.

De artiesten zullen tijdens de IsLama’s Comedy Night zowel individueel optreden als gezamenlijk. Door middel van o.a. improvisaties spelen zij op een vermakelijke manier in op actualiteiten.

De entree prijs bedraagt 15 euro en kaarten zijn te bestellen op www.meervaart.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chella Valkering

T: 31 (0) 20 410 77 77 E: chella@cianogroup.nl

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.