logo
Social Links
Ahmed Larouz | Crisisfestival
548
post-template-default,single,single-post,postid-548,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Crisisfestival

CrisisFestival Logo

Crisisfestival

Samen met een aantal ondernemers en burgers in Amsterdam wordt een start gemaakt met het opzetten van een Crisis Festival.

Crisis? wat crisis? mag de crisis onze sociale kernwaarden in dit land beïnvloeden? mag de crisis mijn omgang met anderen bepalen?

Nu de crisis nog heerst, lijkt het of we onze beschaving in dit land kwijt zijn. CrisisFestival wil een halte toeroepen aan armoede, segregatie, asociale gedrag, criminaliteit en sociale uitsluiting. Crisisfestival wil een ruimte creëren voor contact en verbinding in de stad.
Crisisfestival biedt ons de ruimte om dat te doen. Drie dagen vol entertainement, lezingen, workshops en lekker eten met elkaar. Iedereen is welkom!

Wil jij ook een halte toeroepen aan Armoede, uitsluiting, discriminatie,

Het crisisfestival wordt over meerdere dagen verspreid (28 t/m 30 maart) waarop buurtbewoners kennis kunnen maken met het nieuwe debat centrum (ontmoetingscentrum) in Bos en Lommerzal. Ze kunnen de sfeer proeven en de bezoekers en medewerkers ontmoeten. Ook kunnen ze kennismaken met al bestaande activiteiten en kunnen ze zien wat de mogelijkheden zijn om hier zelf iets aan bij te dragen.

Het festival is niet alleen informatief, maar zal ook heel gezellig zijn. Ontmoetingen zullen in ieder geval centraal staan.

Datum: 1, 2 en 3 juni 2012

 

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.