logo
Social Links
Ahmed Larouz | Hogiaf Awards
558
post-template-default,single,single-post,postid-558,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Hogiaf Awards

Hogiaf Awards

Op 18 april organiseert HOGIAF tussen 13:00-18:00uur de ‘HOGIAF Awards 2012’ in het Worl Forum te Den Haag. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Tijdens de HOGIAF Awards zullen prijzen uit 12 categorieën worden uitgereikt aan een van de drie nominaties per categorie. Tijdens de HOGIAF Awards zal tevens de viering van de 400-jarige handelsbetrekkingen tussen Nederland en Turkije plaats vinden.

Ondernemersfederatie HOGIAF
HOGIAF is de landelijke koepelorganisatie van acht lokale dochterverenigingen. HOGIAF stimuleert ondernemerschap, innovatie en ethiek binnen het Nederlandse bedrijfsleven en faciliteert interactie tussen getalenteerde ondernemers en business professionals.
Verkiezingsprocedure
De top 3 onder de aanmeldingen per categorie worden via hogiafawards.nl officieel door de jury genomineerd. De jury bestaat uit Susanne Stolte, Bernard Bot, Annemarie Jorritsma, Funda Müjde, Mohamed Sini, Frans Lavooij, Ella Vogelaar, Adem Kumcu, Ugur Dogan en Frans Weisglas. Bezoekers van www.hogiafawards.nl kunnen online een stem op de nominaties uitbrengen. De winnaars worden tijdens de HOGIAF Awards bekendgemaakt.

De categorieën
Beste Vrouwelijke Ondernemer
Beste MVO ondernemer
Beste Internationale ondernemer
Beste Innovatieve ondernemer
Beste Investeerder Nederland naar Turkije
Beste Investeerder Turkije naar Nederland
Beste Bestuurder
Beste Student
Juryprijs
Publieksprijs
Beste Turks-Europeaan
Beste Turks Nederlandse Ondernemer

Ook u bent van harte uitgenodigd om deze gelegenheid bij te wonen. Graag ontvang ik van u voor 11 april per mail een reactie of u aan HOGIAF Awards wilt deelnemen. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt uw reactie (met uw contactgegevens) versturen naar het mailadres: info@hogiafawards.nl of klik hier om u via de website aan te melden.

Voor impressies van de HOGIAF Awards 2012 verwijs ik u graag naar www.hogiafawards.nl

De HOGIAF Awards 2012 belooft een sfeervolle dag te worden met bijzondere gasten, waaronder tal van succesvolle ondernemers, bestuurders en business professionals. Wij hopen u tijdens deze gedenkwaardige dag te mogen verwelkomen.

Bridgizz en MENA400 ondersteunen dit prachtige initiatief.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.