logo
Social Links
Ahmed Larouz | Vrijheidsmaaltijd
562
post-template-default,single,single-post,postid-562,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Vrijheidsmaaltijd

Vrijheidsmaaltijd

Vrijheidsmaaltijd

Het Amsterdams 4 en 5 mei comité roept mensen en organisaties op zich aan te sluiten bij de Vrijheidsmaaltijd!

Internationaal vermaard ontwerper Maarten Baas maakt voor deze gelegenheid een uniek tafelkleed dat op 5 mei onthuld wordt. Tevens zullen er bijpassende servetten verkrijgbaar zijn, die door iedereen op alle Amsterdamse tafels gebruikt kunnen worden. Culinair ontwerpbureau Ruigwerk maakt de handleiding voor het ideale diner. Diverse bekende Amsterdammers doen mee met de Vrijheidsmaaltijd, waaronder de burgemeester en Johannes van Dam.

Heb je ook een idee voor een bijzondere maaltijd? Iedereen kan meedoen en een eigen Vrijheidsmaaltijd organiseren, van klein tot groot. We plaatsen die dan op deze website. Neem contact met ons op via info [at] 4en5meiamsterdam.nl.

Volg het laatste nieuws over de Vrijheidsmaaltijd via onze nieuwsbriefFacebook en Twitter.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.