logo
Social Links
Ahmed Larouz | Melyoon Iftar
599
post-template-default,single,single-post,postid-599,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Melyoon Iftar

Melyoon Iftar

 

Beste relatie,

Graag willen wij u uitnodigen voor het iftardiner “Melyoon” dat gehouden wordt op 02 augustus 2012  in Rhone Amsterdam.

Het diner /iftar wordt georganiseerd in samenwerking met het grote ondernemersnetwerk Hogiaf, de internationale netwerkorganisatieThe Cedar Network, Business gids FinqomPasa HorecaMeram RestaurantRoyal Jordanian, de Rhone Congres Party Centre, Bridgizz en Ciano Group.

Melyoon Focust zich op een divers Nederland en voorziet deze doelgroep van zowel inhoud als actie. Het woord “divers” benadert Melyoon vanuit de breedste zin van het woord. Melyoon is voor iedereen die hunkert naar een positieve insteek, toegankelijke manier van informatievoorziening, en gestimuleerd en geïnspireerd wil worden om te groeien in zijn eigen leven en daarmee in de maatschappij. Melyoon gelooft dat de maatschappij alleen ten positieve kan groeien als verhalen van binnenuit worden benaderd. Melyoon bevat een prettige mix van ondernemers, creativelingen, change agents (need-t-meet), nieuws en achtergronden (need-to-know) en verdieping en ontspanning (nice-to-know).

Diverse partners and sponsoren ondersteunen dit initiatief. Daarom wordt een iftar georganiseerd om alle onze netwerken bij elkaar te brengen en van een gezamenlijk  iftar te kunnen genieten en met een breed netwerk kennis te laten maken.

Naast het iftar-diner, hebben we diverse lectures, debat over politiek en ondernemerschap en is er weer volop de gelegenheid om te netwerken.

U vindt het voorlopige programma in de officiële uitnodiging die is bijgevoegd. Het aantal plaatsen voor het diner beperkt is. Wij raden u daarom aan om uw komst zo spoedig mogelijk aan ons bekend te maken door een email te sturen naar: info@melyoon.nlof via,de website direct aanmelden:www.melyoon.nl.

Voor actuele informatie over dit evenement of voor andere informatie kunt u ons mailen naar: info@melyoon.nl of onze website raadplegen: www.melyoon.nl

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 2 augustus.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het Melyoon team

Ahmed Larouz

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.