logo
Social Links
Ahmed Larouz | TANS Gala & Award
660
post-template-default,single,single-post,postid-660,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

TANS Gala & Award

TANS Gala & Award

TansGala2013B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 13 april vindt het TANS Gala & Award 2013 plaats. Het gala zal dit jaar plaatsvinden in de Stadsschouwburg te Amsterdam. Het gala is een feestelijke gelegenheid waarop wij ons netwerk samenbrengen en in de gelegenheid stellen om in een feestelijke sfeer met elkaar in contact te komen. Het programma is een afwisseling tussen cultuur en entertainment, sprekers, heerlijk dineren en de uitreiking van de TANS Talent en Achievement Award.

Onder anderen het Belgische duo Adil & A.K.A, violiste Rosa Arnolds, Meral Polat, Imane Free en dansgezelschap Aya zullen een optreden verzorgen. Het diner zal dit jaar verzorgd worden door catering Zohour. De presentatie van de avond ligt in handen van presentatrice, model en actrice Mounira Mansour. Ook wordt er dit jaar een maatpak voor hem of haar van De Oost Bespoke Tailoring onder de bezoekers verloot. De avond wordt afgesloten met een optreden van de bekende Marokkaanse artiest DOUZI onder begeleiding van Orchestre Ismailia.

Op deze avond vindt ook de uitreiking van de Achievement en TANS Talent Award plaats. De Achievement Award wordt uitgereikt aan iemand die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de positieve beeldvorming van de Nederlands Marokkaanse gemeenschap. Naast de Achievement Award wordt ook de Talent Award uitgereikt aan een opkomende uitblinker die aan het begin van zijn/haar carrière staat en van wie we in de toekomst nog veel gaan horen. Dit jaar zijn Nadia Bouras, Chokri Mousaoui en Omar Kbiri genomineerd.
Ook de winnaar van de Achievement Award gaat met een prijs naar huis. Chaabi Bank biedt een verzorgde reis naar Marakkech aan. Maar ook jullie kunnen dit jaar winnen! Een maatpak voor hem of haar van Bespoke Tailoring en een vliegticket naar Marokko. Het vliegticket wordt je aangeboden door Otla.nl en op het gala onder de bezoekers verloot!

De kaartjes voor het TANS Gala & Talent Award (à 65 euro) zijn te bestellen via de website van de Stadschouwburg Amsterdam: http://www.ssba.nl/page.ocl?pageid=3&ev=48420 .

Nieuwsgierig naar het TANS Gala? Bekijk dan deze trailer; https://www.youtube.com/watch?v=3LlNwvXy4_w

Inloop: vanaf 18:00
Start programma: 18:30
Dresscode is als volgt;
Heren: black tie of tenue de ville, dames: gala of traditioneel Marokkaans

Voor meer informatie; www.tans.nl 

 

Het gala wordt i.s.m. de Stadsschouwburg Amsterdam en verschillende partners georganiseerd waaronder The Cedar Network, Hoda Magazine, Forum, De Baak Business Academy, Cyborg, catering Zohour, De Oost Bespoke Tailoring en Bemmy media.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.