logo
Social Links
Ahmed Larouz | WillPower Amsterdam
800
post-template-default,single,single-post,postid-800,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

WillPower Amsterdam

WillPower Amsterdam

Conferentie “Willpower of Amsterdam 2015”  18-02 WOW Amsterdam.

Met deze conferentie willen wij als burgers van Amsterdam laten zien hoe krachtig onze wilskracht is in tijden waarin wij als Amsterdammers onderwerp zijn geworden van polarisatie en terreur. De conferentie is een middel om de centrale boodschap van tolerantie en verzoening verder te verspreiden. Een start van nieuwe initiatieven, nieuwe krachten en nieuwe verbindingen!

Onder de deelnemers zullen aanwezig zijn: Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, Minister van SZW Lodewijk Asscher, Wethouder Onderwijs, Jeugd en Diversiteit Simone Kukenheim en voorzitter van het College van procureurs-generaal bij het Openbaar Ministerie Herman Bolhaar.

Programma

14.30 – 15.00 – Inloop

15.00 – 15.10 – Opening Burgemeester Eberhard van der Laan

15.20 – 16.00 – Seminars, workshops en co-creaties

– Jong en Uitgesproken

– Angst en Veiligheid

– Social media in a changing world

– De Amsterdamse droom

– Expositie: Het andere verhaal

16.15 – 17.00 – Boeklancering “Straatkrediet” met Minister Lodewijk Asscher

17.00 – 18.00 – Afsluiting en Borrel

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.