logo
Social Links
Ahmed Larouz | STTP Startbijeenkomst
904
post-template-default,single,single-post,postid-904,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

STTP Startbijeenkomst

STTP Startbijeenkomst

Stichting To The Point lanceerde afgelopen week op dinsdag 20 december van 18:00u tot 21:30u bij GSC ESDO, Den Haag haar eigen jeugd preventie team. 

Stichting To The Point is opgezet door jongeren en voor jongeren, in de Haagse wijk ‘Bouwlust’, met als doel hun leeftijdsgenoten een beter toekomstperspectief te bieden.

In het Haagse stadsdeel Escamp kampt een te groot aantal jongeren met problemen op het gebied van werk, scholing en financiën. Zij dreigen hierdoor buiten de boot te vallen. Ook leidt dit soms tot hinderlijk en overlast gevend gedrag . De gemeente heeft met To The Point afspraken gemaakt om deze problemen aan te pakken en de jongeren weer kansen te bieden.

Jeugd Preventie Team

Het Jeugd Preventie Team (JPT) van Stichting to the Point bestaat uit een mix van jongeren uit de wijk die zich op positieve wijze hebben ontwikkeld. Stichting To The Point wil jongeren in hun kracht zetten en ze op weg helpen met de hulp van andere jongeren. Met hun unieke talenten en hart voor de zaak zetten de JPT'ers van Stichting To The Point zich in voor een veilig en leefbaar Den Haag.

 

Ga voor meer informatie naar www.stichtingtothepoint.nl of mail naar info@stichtingtothepoint.nl.

Soufien Bouali, projectleider Stichting To The Point

 

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.