logo
Social Links
Ahmed Larouz | ZZP Mokum Netwerkborrel en verkiezingsdebat
1223
post-template-default,single,single-post,postid-1223,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ZZP Mokum Netwerkborrel en verkiezingsdebat

ZZP Mokum Netwerkborrel en verkiezingsdebat

In 2018 worden op 21 maart in bijna alle gemeenten in Nederland de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Omdat zzp’ers en kleine ondernemers vooral met lokaal beleid te maken hebben, is het heel belangrijk om te weten wat de verschillende partijen te zeggen hebben over ondernemerschap binnen de gemeente.

Op 7 maart houdt ZZP MOKUM in samenwerking met ZZP Nederland en Gemeente Amsterdam een verkiezingsdebat.

Bekijk de partijprogramma’s

Kansen voor ondernemers
Tijdens het debat komen onderwerpen naar voren zoals: Kan en wil de gemeente startende zzp’ers op weg helpen naar een duurzame onderneming? Hoe voorkom je, dat startende zzp’ers na enige tijd zonder succes afhaken? Moet er meer ondernemersonderwijs in de stad worden georganiseerd? Moet het aanbestedingsbeleid van de gemeente meer toegankelijk worden voor zzp’ers?

Duurzame ondernemingen
ZZP MOKUM en ZZP Nederland vinden het belangrijk, dat de stem van zelfstandige ondernemers in de gemeente Amsterdam meer wordt gehoord. De politiek zou meer kansen moeten scheppen voor zzp’ers in de stad. Daardoor ontstaat meer werkgelegenheid, saamhorigheid en leefbaarheid in buurten en wijken.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.