logo
Social Links
Ahmed Larouz | Vrijheidstour Den Haag
1285
post-template-default,single,single-post,postid-1285,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Vrijheidstour Den Haag

Vrijheidstour Den Haag

Vrijheidstour Den Haag

Voor het eerst in Den Haag organiseert Collectief De Vrijheidstour in samenwering met Stichting To The Point, een mooi programma in Den Haag in het kader van het vieren van de vrijheid met alle culturen:  “Iedereen is voor de vrijheid en de vrijheid is voor iedereen”.
De Vrijheidsiftar op 5 mei staat in het teken van het vieren van de vrijheid, verbroedering en het gezamenlijk beleven van tradities. Tijdens deze editie leggen wij de verbinding tussen Bevrijdingsdag en de start van de Ramadan. 

Van 5 mei naar de Ramadan
Is vrijheid vanzelfsprekend? Betekent vrijheid iets anders als je weet hoe het is om niet vrij te zijn? Hoe ziet vrijheid er vandaag de dag uit en waar hebben we vrijheid in Nederland aan te danken? Dit zijn vragen en overdenkingen die opkomen rondom de herdenkingen. Ook tijdens Ramadan, die dit jaar rond 5 mei aanvangt, onderbreken gelovigen de dagelijkse routine door gezamenlijk stil te staan bij de belangrijke waarden in het leven en dat van hun naasten. Een moment van bezinning over wie je bent en hoe je je leven invult in relatie tot je eigen familiegeschiedenis. Daarom vieren wij op zondagavond 5 mei samen de vrijheid en ons gezamenlijk streven naar een vreedzame maatschappij.

Programma: zoeken naar vrijheid over muren heen
De avond wordt omlijst door sprekers, voordrachten en live optredens van: Rachid Guernaoui (Wethouder FinanciĆ«n, Integratie en Stadsdelen), Mpanzu Bamenga (Manager Diversiteit & Inclusie Universiteit Leiden), Umar Mirza (Host & Columnist), Minka Bos (Oprichter en directeur Stichting In Mijn Buurt), Chris van der Ende (Comedian), Dean Arma (Spoken word) en de zangers Murvien La Croes en Zoe Livay

Locatie: 
MADO (Cafe restaurant)
Stationsweg 182a
2515 BS Den Haag

Iftar/diner: 19.30 – 22.00 uur
Aanmelding (verplicht): Gratis toegang. Reserveren via:https://vrijheidsiftardenhaag.eventbrite.nl/Let op: deze uitnodiging is persoonlijk! 

Partners:Stichting To The Point, Vrijheidstour & Bridgizz.
Volg onze social media voor de laatste updates! en graag ook delen. Website: www.vrijheidstour.nl/denhaag  Facebook: VrijheidstourTwitter: @vrijheidstour  Instagram: @vrijheidstourFacebook Video trailer: https://www.facebook.com/watch/?v=356304385008392

www.vrijheidstour.nl

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.