logo
Social Links
Ahmed Larouz | Niet wegstrepen maar onderstrepen
1323
post-template-default,single,single-post,postid-1323,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Niet wegstrepen maar onderstrepen

Diwan Awards Holland 2019

Niet wegstrepen maar onderstrepen

SPEECH AHMED LAROUZ – DAH 2019 30 november (DUTCH)

Ladies and Gentlemen: Salam Ou Alaykum, Good evening,
Wat fantastisch om deze mooie avond te mogen openen. Samen met mijn TOP Team, is maanden gewerkt aan het neerzetten van dit gala. Ik spreek ook namens hun als ik zeg dat ik ongelofelijk trots ben te zien dat u met zovelen bent gekomen. Ik beloof u dat het een feestelijke avond gaat worden. Lees meer..

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.